Ευχαριστούμε τη Γεωργία για το άρθρο της
Δουκοπούλου Γεωργία Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Πόσες φορές σου ‘χει τύχει να περισσέψει χωριάτικη σαλάτα από το μεσημεριανό και να μην ξέρεις τι να κάνεις τα απομεινάρια της; Εμένα πολλές, συν το γεγονός ότι κάποιες φορές βαριέμαι και την κλασική εκδοχή της.
Έτσι, ήρθε η ώρα να φτιάξουμε αλλιώς ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά του τόπου μας, που μυρίζουν καλοκαιρινή Ελλάδα! Εξάλλου, δεν υπάρχει λάθος τρόπος για να φάει κανείς μια ελληνική σαλάτα. Το σίγουρο είναι ότι οι ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι, οι ελιές, η ρίγανη και το ελαιόλαδο, που είναι τα βασικά της συστατικά, δεν θ’ αλλάξουν. Να, λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε..