Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Άρθρο του Μίκη Θεοδωράκη

Μια φυσιογνωμία του μεγέθους του Μίκη οφείλουμε τουλάχιστον να την ακούμε, να τη σεβόμαστε και να την λαμβάνουμε υπ'όψιν μας όσο και αν έχουμε αντίθετη ή διαφορετική άποψη.....

29.06.2015

Εδώ και πολλά χρόνια, περισσότερο όμως την τελευταία πενταετία, ζούμε την πλήρη αποτυχία του συνόλου του πολιτικού μας κόσμου, που έχει οδηγήσει την χώρα στα πρόθυρα μιας εθνικής δοκιμασίας, ένα μόνο βήμα πριν από μια καταστροφή ιστορικών διαστάσεων.

ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ (ΑΡΘΡΟ)


Το παρόν άρθρο δεν μας βρισκει συμφώνους 100%  αλλά είναι ενδιαφέρον και επιπλέον υπάρχει ποιότητα ροής λόγου και ύφους ξεχασμένη από πολλούς.........28 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. 

Πόσα χρόνια χρειάζονται για να ωριμάσει πολιτικά μια κρίσιμη μάζα ανθρώπων στην Ελλάδα; Παρότι πράγματι πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι Ελλήνων είναι υπεύθυνο για την κατάσταση (με διαβαθμίσεις και όχι ισομερώς φυσικά) διαγράφοντας, παραμελώντας ή αδιαφορώντας για την ανάπτυξη και διατήρηση της ατομικής παιδείας ως βασικού πυλώνα της (πολιτικής) ζωής τους, δεν έχω φυσικά ούτε χαιρέκακες σκέψεις ούτε ολοκληρωτικές επιθυμίες για την Ελλάδα και ελπίζω να μπορέσει να επιβιώσει.