Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015

Δέλτα-μεζέδες για τσίπουρο ή ούζο: 1.Γαύρος μαρινάτος.

1.Γαύρος μαρινάτος.


Λόγω αγάπης προς το τσίπουρο και το ούζο και κατά συνέπεια και στον καλό μεζέ, έπειτα από αρκετές δοκιμές σε διάφορα κουτούκια, τσιπουράδικα, ουζάδικα, ταβέρνες και πάσης φύσεως οινομαγειρία, και έπειτα από πολλούς πειραματισμούς, κατέληξα σε μερικές συνταγές που κατά κύριο λόγο αφορούν στη δικιά μου γεύση, γιατί όπως γνωρίζει κάθε καλοφαγάς το καλύτερο φαγητό το φτιάχνεις μόνος σου, αφού εσύ ξέρεις ακριβώς πώς το θέλεις.