Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ_01

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                      Σέρρες, 2-2-2015
Γραφείο Τύπου
& Δημοσίων Σχέσεων
τηλ. 23210/22587
φαξ. 23210/22187

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΠΛΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 3.800.000 €
ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ:

«Η πόλη των Σερρών θα γίνει ακόμη πιο όμορφη
με το έργο των βιοκλιματικών αναπλάσεων»

«Ξεκινά το έργο των βιοκλιματικών αναπλάσεων προϋπολογισμού 3.800.000 €. Η πόλη των Σερρών θα γίνει ακόμη πιο όμορφη με το έργο των βιοκλιματικών αναπλάσεων. Το έργο αυτό εκτός από το γεγονός ότι θα αναβαθμίσει αισθητικά την περιοχή με θετικές συνέπειες στην αξία των ακινήτων, είναι ένα έργο που έχει σχέση και με την υγεία των κατοίκων, διότι κατά τους θερινούς μήνες, θα μειωθεί η θερμοκρασία κατά 2 με 3 βαθμούς κελσίου».

2-2-15 bioklimatikes 1.jpg

Αυτά δήλωσε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, παρουσία του αντιδημάρχου έργων Γκότση Ηλία, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε την Δευτέρα 2-2-2015.

Ritschl: Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα!

ΠΗΓΗ:

Ritschl: Αν η Ελλάδα επιτεθεί, μας τα παίρνει όλα! Διαδώστε το!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013, 12:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του.

Spiegel: Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;

Ritschl: Όχι, είναι απολύτως αδικαιολόγητη. Η Γερμανία έζησε τις μεγαλύτερες χρεοκοπίες της νεότερης ιστορίας. Την σημερινή οικονομική ανεξαρτησία της και το ρόλο του «Δασκάλου της Ευρώπης» η Γερμανία τα χρωστάει… στις ΗΠΑ, οι οποίες μετά τον Α΄ αλλά και τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο παραιτήθηκαν από το δικαίωμά τους για τεράστια χρηματικά ποσά. Αυτό το ξεχνούν όλοι.